Marka & Ürünler

C - OBD II 505
...

LOVATO C-OBD II Kitimiz Yeni nesil 3 - 8 silindir arası Turbo'lu veya Turbosuz EURO 5 ve EURO 6 motor tüm benzinli araçlara uygulanabilen en üst segment ürünümüzdür. 

LOVATO'nun En Üst Segment Ürünü Olan C-OBD kiti, yeni nesil araçlara olan uyumluluğu ve göstermiş olduğu üstün performansı ile en çok tutulan ürünler arasındadır. % 40-45 lere varan yakıt tasarrufu sağlamaktadır.  

Kelepçesinden, Hortumuna Bakır borularına Kadar her şeyi ile orjinal İtalyan bir üründür. 

 

Benzini Aratmayan PERFOMANS. 

 

 *     ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi) ;

       Italyan yazılım firması AEB S.R.L tarafından üretilmiş olan LOVATO C-OBD ECU Beyni, bünyesinde bulundurduğu OBD bağlantısı sayesinde, Oksijen sensöründen gelen verileri anlık düzeltme özelliğinden dolayı aracın kendi ayarını kendi yapabilmesi sağlanıyor ve yine bu sebepten dolayı arıza lamabası yakmıyor. 

      Yine kendi ayarını kendi yapabilmesi sayesinde, performans olarak benzinden farksız olmaktadır. 

*      K Enjektör ( 1.8 ohm ) ;

LOVATO'nın Kendi üretimi olan K Enjektörlerimiz ile 1.8 ohm gücünde olup, LOVATO'nun en hızlı püskürtme özelliği olan ürünüdür. Ecu beyin yönetiminde, her bir silindire kararlaştırılan miktarda LPG'yi gaz halinde pürkürtülmesini sağlar. 2 tane 2'li enjektör özelliği ile kolay montaj yapabilme imkanı sunmaktadır. 

 

*     OBD Filitre ve Map ;

Enjektör Kütüğünün Yanında gaz basıncını ölçer ve bubilgiyi kullanarak gaz yogunluğunu ölçerek enjektörlerin açılma zamanını ayarlar. İçerisinde bulunduruğu filitre sayesinde gazı süzerek, LPG'nin içerisinde olabilecek pisliklerden enjektörü korumuş olur. 

*     Regülatör ;

Beyin / Buharlaştırıcı adı ile de anılmaktadır. Tanktan gelen sıvı LPG'yi buharlaştırmak için gerekli ısıyı temin eder ve manifoltun içindeki basınca göre LPG'nin gaz halindeki basıncını ayarlar. 

*    Düğme  ;

Sürücüye aracın benzinden gaza veya gazdan benzine geçiş yapma imkanı salayan bu düğme, Aynı zamanda seviye  göstergesi görevi görmektedir.  Tank içerisindeki gaz seviyesini gövdesindeki ışıklar ile göstermektedir. 

whatsapp